Terembérlés – melyik termünk érdekel? Válasszd a hozzád közelebb esőt.

2020-ban nyílt edzőtermünk a Keleti Pályaudvartól 5 perc sétára,  a Garay Center első emeletén található. A központi elhelyezkedés és a könnyű megközelítés mellett további előnyt jelent még a bevásárlóközpont egyedi kialakítása. A téren található hatalmas épület ugyanis a három vásárlói szinttel rendelkező Center mellett otthont ad egy 600 férőhelyes mélygárzsnak és egy hatalmas társasháznak is. Az A Fitness Garay terme ez által szinte házhoz viszi a sportolási lehetőséget, amihez egy teljesen felszerelt környezetet kínál.

Bérelhető termeink:

1-es terem 90 nm

Első budapesti edzőtermünk 2015 óta várja az egészséges életmód elkötelezettjeit. A több éves fennállásunk alatt a XI. kerület egyik meghatározó és színvonalas edzőtermévé váltunk, melynek köszönhetően a mottónkat továbbra is hitelesen képviselhetjük. A legjobb hely a legjobbaknak! Termünk 2021-ben teljes körű felújításon és géppark cserén esett át, hogy hosszútávon is biztosíthassuk a színvonalas és minőségi sportolási lehetőséget.

Bérelhető termeink:

1-es terem:  … nm / 2-es terem …. nm / 3-as terem … nm

A XX. kerületben pár éve megnyitott edzőtermünk egyedi kialakítása az A Fitness élményt garantálja. A lenyűgöző előtér, a pihentető wellness részleg és a motiváló környezet nem csak a kerület, hanem a főváros különlegessége is.

Bérelhető termeink:

1-es terem … nm / 2-es terem … nm

A 2013-ban megnyitott edzőtermünk Vác és környéke számára a hét minden napján európai színvonalú sportolási lehetőséget biztosít. A jó megközelítésnek, a karbantartott vagy épp újonnan beszerzett, modern eszközöknek és az elhivatott trénereknek köszönhetően váci termünk még a környező települések lakói számára is vonzó.

Bérelhető termeink:

1-es terem … nm / 2-es terem … nm / 3-as terem … nm

A legjobb hely a legjobbaknak, vagyis neked és a vendégeidnek!

Sport foglalkozásokra, táncórákra bérelhető termek rugalmas feltételekkel. Budapesten három kerületben és Vácon a főút mellett.

Óraadási és tréning lehetőség a hét minden napján reggeltől estig.

További információ az alábbi telefonszámon vagy az űrlap kitöltésével kérhető. +3630 676 8503

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat. *
Köszönjük a feliratkozásod! Hamarosan megkapod az első hírleveled!
Sajnáljuk, valami elromlott. Kérjük keress minket privát üzenetben az elérhetőségeink egyikén.