Négy érv a személyi edzők mellett

A legtöbbünk életében legalább egyszer elérkezik az a pillanat, amikor elhatározza, hogy változtatni akar. Ennek okai pedig épp oly változatosak lehetnek, mint maguk az emberek. Az indok pedig legalább olyan fontos, mint maga a változás, hiszen a felismerés és a változtatni akarás az első lépés.

A második lépés pedig a célhoz vezető megfelelő út kiválasztása, ami természetesen magába foglalja az indokot is, vagy a nagy kérdést: miért akarsz változtatni?

Egészségügyi okokból? Azért, mert nem tetszik, amit a képeken látsz? Vagy a legtöbb menyasszonyhoz hasonlóan te rágyúrnál a nagy napra?

Bármi is legyen az oka, az nagyon fontos, hogy őszinte legyél magaddal és persze azokkal is, akik ezen az úton támogatnak téged. Például a személyi edzővel, aki pontosan azért tanult és képzi magát folyamatosan, hogy neked a lehető leghatékonyabb módon segítsen.

Négy érv a személyi edzők mellett

Az első a már előbb említett szaktudás és annak a folyamatos bővítése, ami röviden annyit jelent, hogy biztosan jó kezekben leszel. Hosszabban pedig bármilyen indokod legyen a változásra, a személyi edző tudni fogja, hogy az esetleg egészségügyi problémák, az életmódod, korod, súlyod, fizikai állóképességed alapján hogyan vágj bele úgy az életmódváltásba, hogy ne érjen csalódás.

A második érv a személyi edzők mellett, hogy az ő munkájuk egyben a hobbijuk és az életmódjuk is. Tehát, a lelkes hozzáállás, a neked járó extra figyelem és a folyamatos motiváció garantált, persze csak is akkor, ha valóban szakember foglalkozik veled.

A harmadik érvünk a 70-30 szabály, ami a táplálkozással kapcsolatos. Egy személyi edzőnek ebben is jártasnak kell lennie, hiszen a siker csak 30%-ban múlik az edzésen. A többi mind az étrendedben rejlik. És ez az is jelenti, hogy az este megevett csoki másnapi „ledolgozása” hozzáállás itt nem állja meg a helyét.

A negyedik érvünk pedig lényegében az első három kombinációja. Ugyanis, ha egy személyi edzővel az oldaladon vágsz bele az életmódváltásba, akkor bizonyíthatóan hamarabb érheted el a célodat. De csak akkor, ha 100%-ban beleadsz mindent és betartod az edződ által összeállított étrendet.

Ha pedig összegezni akarnák az eddigieket, vagy csak egy érvet felhozni, akkor legyen ez: a személyi edző tudja mi a jó neked!

Az A Fitness személyi edzői pedig még inkább tudják. Csak válaszd ki a hozzád legközelebb eső edzőteremet, majd a neked legszimpatikusabb személyi edzőnket és tapasztald meg, hogy milyen a legjobbak közé tartozni.

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Hírek, érdekességek és akciók az A Fitness hírlevelében!

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat. *
Köszönjük a feliratkozásod! Hamarosan megkapod az első hírleveled!
Sajnáljuk, valami elromlott. Kérjük keress minket privát üzenetben az elérhetőségeink egyikén.

Videóink