Formás popsi gyakorlatok

A legtöbb hölgy szép és formás popsit szeretne, ami a legtöbb esetben nem születési előjog és még csak nem is a genetika csodája. Persze vannak szerencsések, ezt nem is tagadjuk. Inkább csak azt mondjuk, hogy a kivétel erősíti szabályt, vagyis ebben az esetben a kerek popsiért igencsak keményen meg kell dolgozni.

Ehhez hoztunk pár olyan popsiformáló gyakorlatot, amit nem csak az edzőteremben, hanem az otthonodban vagy akár a nyaralás alatt, tulajdonképpen bárhol el tudsz végezni!

Formás popsi gyakorlatok – így csináld

Guggolás: a kerek és feszes popsi egyik alapgyakorlata, tehát ezt mindenképp építsd bele az edzéstervedbe. Erősíti a combfeszítő izmokat, de onnan tudod, hogy valóban jól csináltad, hogy a nagy és a középsőfarizmaidat is érzed. A klasszik kerek popsi eléréséhez viszont a combodat vidd le a holtpont alá, vagyis guggolj olyan mélyre, amennyire csak tudsz. A gyakorlatot természetesen végezheted súllyal vagy a nélkül is, de tény, hogy az előbbivel hatásosabb

Felhúzás: a legjobb csajos gyakorlat! Garantáltan kerekebb lesz tőle a feneked és még a magassarkú viselésének a káros hatásait is enyhíti, ha helyes végzed el. Ez a gyakorlat ugyanis nem csak a far- és a combizmokat, hanem a hátizmaidat is átmozgatja. Ezt a gyakorlatot azonban mindenképp súllyal végezd! Ha edzőteremben végzed, akkor használatsz rudat, kettlebellt, kézisúlyzókat vagy tárcsasúlyokat. ha pedig otthon végzed, akkor a zsugorfóliázott üdítőspakkok is megfelelnek.

Kitörés: egyszerű és nagyszerű gyakorlat! A mellett pedig, hogy a nagy farizmod a gyakorlat során igen komoly terhelést kap, a combfeszítő izmaid is dolgoznak. Ha pedig minél nagyobb terpeszben végzed el a kitöréseket, annál jobban dolgoztatod meg a farizmokat. A súlyok használatát viszont ennél a gyakorlatnál csak a rutinosoknak vagy személyi edzőink felügyelete mellett javasoljuk.

Ha pedig a gyakorlatokat legalább 3×10-es ismétlében heti 2-3 alkalommal végzed el, akkor az eredmény garantáltan nem marad el!

Kéne egy kis extra motiváció? Válassz az edzőtermeink közül és próbáld ki az A Fitness élményt!

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Hírek, érdekességek és akciók az A Fitness hírlevelében!

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat. *
Köszönjük a feliratkozásod! Hamarosan megkapod az első hírleveled!
Sajnáljuk, valami elromlott. Kérjük keress minket privát üzenetben az elérhetőségeink egyikén.

Videóink